Hård 2. runde for holdet i elitedivisionen

Det var forventet, at det nok ville blive årets sværeste runde for Lynges hold i elitedivisionen. Og en hård dag blev det i hvert fald, da holdet lørdag den 10. juni spillede 2. runde på Holbæks baner. Lynge lagde ud mod de sidste 9 års danske Mestre og Europas 3. bedste klubhold fra Hedebo. Som forventet blev det en afklapsning – og endda på hele 0-8.
Selvom Lynge i næste kamp mod Holbæk kom skidt fra start og bagud 0-3 efter triplerunden, så gik det alligevel væsentligt bedre. Et nederlag på 3-5 kunne dog ikke forhindres. 
Mod Københavns Petanque Klub i sidste kamp førte Lynge 2-1 efter triplerunden, men da singlen og 2 doublekampe blev tabt rimeligt hurtigt, havde Lynge ryggen mod muren. De 2 sidste doublekampe skulle nu vindes, hvis ikke Lynge skulle komme fra Holbæk helt uden point. Det var 2 meget langvarige og afsindigt spændende kampe med skiftende føringer. Reelt kunne KPK have vundet, men med en blanding af lidt held og godt spil lykkedes det Lynge, at vinde begge kampe 13-12 og dermed sikre sig uafgjort.
Lynge har nu efter 6 ud af sæsonens 14 holdkampe 4 point på rækkens næstsidsteplads. Hedebo er i en klasse for sig, men de øvrige hold er så jævnbyrdige, at meget vil kunne ske endnu.

Skriv et svar