DANMARKSSERIEHOLDET VINDER 2 HOLDKAMPE

LUI Pétanque´s Danmarksseriehold Lynge 2 spillede i går lørdag d. 10 juni  2. runde i serie 3  på GPC´s marmorbelagte baner i Gentofte.  Nattens regn havde blødgjort banerne, hvilket var til Lynges fordel.  Lynge 2  havde på grund af afbud fået forstærkning af reservespillerne Flemming og Jørgen A  og lagde ud med en sejr over Amager P96 1  på  5 – 3 .  Herefter blev også Aakirkeby 1  besejret med  5 – 3 .   Dagens tredie holdkamp blev et tæt opgør med Gentofte 1.   Hjemmeholdet var dog bedst til at stå distancen og vandt over Lynge 2  med  5 – 3 .  Efter 8 timers pétanque var der stadig kampråb og  højt humør i Lyngelejren, – samt en rest af Kenneth´s lækre hjemmebag.   Lynge 2 sikrede sig ved gårsdagens spil  yderligere 4 point og rykkede op på 5. pladsen i den samlede stilling for DK 3.

Skriv et svar