LYNGE BLIVER I DANMARKSSERIEN

Lynge 2 spillede i weekenden slutrunde i DK-serie 4.  Vi havde 8 point og en komfortabel 5. plads med  efter 3. runde, følte os ikke nedrykningstruet og var opsatte på godt spil og at hente så mange point som muligt. Banerne var udfordrende og bød på flere overraskende kugleforløb. Her af udsprang betegnelsen “jordfejl”, – og så var det lidt nemmere at lægge det fejlslagne skud eller indlæg bag sig og komme stærkt igen.  Dagens første holdkamp var mod Tappernøje 2 som lå på 1. pladsen og som vi tidligere i turneringenhavde tabt til. Triple 1 tabte vi 11-13. Double  1 tabte vi 2-13. Resten af kampene vandt vi 13-6, 13-6, 13-12 og 13-10. Lettere euforiske over at have slået Tappernøje med 4-2 gik vi til kamp mod Nordfalster 2 som vi også vandt over med 4-2.   Holbæk 3 var dagens tredie modstander og havde vundet over os i en tidligere runde. Vi mente at vi kunne slå dem, – men Holbæk var bedre til at bevare roen og efter ialt næsten 10 timers pétanque havde Holbæk besejret os med 6-0 i dagens sidste holdkamp som sluttede kl. 19.50.    Søndag lagde vi ud med en sejr over Gentofte 1.  med 1-5 og humøret var højt trods regn og blæst. Slutrundens sidste holdkamp skulle stå mod TP Herfølge 1 som også havde slået os i en tidligere runde. Vi gik ind i kampen for at give så meget modstand som muligt, – og det lykkedes.  vi vandt triple 1:  4-13, double 1:  8-13, double 2: 11-13, triple 2: 10-13, triple 3:  4-13 og tabte singlen men kun med 13-10.    Vi sluttede på 5. pladsen i DK-serie 4 med i alt 16 point her af 8 point i slutrunden. Vi har slået de 4 bedst placerede hold og er det hold der har vundet næst flest holdkampe i serien.   Lynges Danmarksseriehold udtrykte efter kampen tilfredshed med det endelige resultat og ser forventningsfulde frem til næste sæson hvor  vi glæder os til en revanche mod Holbæk….

Skriv et svar