LYNGE ER LANDSDELSMESTRE 2019 !

Lynge 2/4. Landsdelsmestre 2019
Huseby. 4. plads ved Landsdelsmesterskaberne 2019
Lynge 1/4 3. plads ved Landsdelsmesterskaberne 2019
Hornbæk 2. plads ved Landsdelsmesterkaberne 2019
Lynge 2/6. Landsdelsmestre 2019
Anne, Bent, Jette, Lene, Johs, Poul

I denne weekend spillede Lynge Pétanque sig til sejr ved DGI Nordsjællands Landsdelsmesterskaber såvel for 6-mandshold som 4-mandshold.  Alle Lynges DGI hold har spillet i A-rækken i denne sæson.   Lørdag blev slutspillet for 6-mandshold afviklet i Hornbæk.  Her vandt Lynge 2/6 over Hornbæk på 2. pladsen, Gribskov på 3. pladsen og Lynge 1/6 på 4. pladsen.  Søndag spillede 4-mandsholdene på Lynges hjemmebane.  Mange lange og spændende kampe hvor Lynge kom bagefter ved start men formåede at holde focus, indhente modstanderne og vinde kampene.  Lynge 2/4 vandt Landsdelsmesterskabet for 4-mandshold, på 2. pladsen Hornbæk, på 3. pladsen Lynge 1/4 og på 4. pladsen Huseby.   Lynges to Landsdelsmesterhold går nu videre til spillet om Landsmesterskabet som afvikles i starten af oktober.

 

Skriv et svar