LYNGEHOLDENE I LANDSTURNERINGENS 2. RUNDE

2. runde af DPF´s sommerlandsturnering  2019 blev afholdt lørdag d. 22 juni.  Lynges Danmarksseriehold, Lynge 2, spillede  DK-serie 4 i Næstved.  Hjemmeholdet Troldens 1 vandt suverænt over Lynge 2 i dagens første holdkamp. I anden holdkamp mod TP Herfølge 1 gik det lidt bedre for Lynge 2  men TP Herfølge 1 gik af med sejren 4 – 2. I tredie og sidste holdkamp udviste Lyngespillerne udholdenhed og fightervilje og vandt 5 -1 over Gentofte 1. Holdet sikrede sig her ved 2 point og har nu 4 point som var nok til at vi rykkede frem til 5. pladsen.   3. runde i DK-serie 4 spilles i Jonstrup d. 17.8  hvor Lynge 2 møder Troldens 1 der har 3 point mere end Lynge 2, og Jonstrup 1 og Tappernøje 1 som suverænt ligger på henholdsvis 1. og 2. pladsen i turneringen.  Der skal trænes fokuseret i sommer,  hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at fravriste de 3 stærke hold nogle point inden slutrunden. Spændende bliver det i Jonstrup, – og holdlederen har planer….

Lynges Elitehold har det svært i den meget stærke Elitedivision i år. Holdet fik ingen point i 1.runde og i 2. runde blev det til 3 nederlag.  2 – 6 til Odense, 1 – 7 til Brabrand og 2 – 6 til Bøgeskov. Det er ikke fordi Lynge bliver “kørt over” udtaler holdleder Johs. Christensen, men det er kun “lige ved og næsten” i flere kampe. Vi har svært ved at få lukket kampene til vores fordel og der er meget at arbejde med for holdet.  I 3. runde har Lynge hjemmebane og møder Hedebo 1, Star Master´s 1 og Odense 1.  Uanset hvordan det går Lyngeholdet kan vi glæde os til at se pétanque i superligaklassen på Lynges pétanqueanlæg d. 17 august.

 

Skriv et svar