LYNGES RESULTATER VED DM 2017

Høng Pétanque Center var en flot ramme om DM 2017.  Et veltilrettelagt arrangement , udfordrende baner og en stor pétanqueoplevelse.   Flere Lyngespillere opnåede gode resultater og samlet viste vi at Lynge Pétanque kan være med i dette selskab. Sidsel nåede til kvartfinalen i damesingle, hvor hun tabte til Mette Rydberg der blev dansk mester.  Johs deltog i veteransinglen og nåede kvartfinalen.  Jette og Johs tabte 1/8delsfinalen i mixdouble veteran.  Johs var blevet syg til veterantriplen, så Lene og Jette spillede med Bente Kristensen fra Horsens, – men nåede ikke videre fra puljen.   Klaus spillede herresingle og nåede til cupkampen som han tabte til Lasse Ditmar der blev danmarksmester.  Peter nåede 1/8delsfinalen i herresingle som han tabte til Kasper B. Lauersen.  I mixdouble åben række tabte Sidsel og Mikkel den første kamp efter puljespillet til sølvvinderne Morten og Katrine Junge.  Kenneth nåede i herretriple en indspilskamp efter puljen og i herredouble en cupkamp efter puljen.  Tine spillede damedouble med Trine Horn fra Gribskov og nåede en indspilskamp.  Dametriplen spillede Tine med Linda og Trine Horn men nåede ikke videre fra puljekampene.  Lene og Linda kom ikke videre fra puljen i damedouble.

Skriv et svar