13 LYNGESPILLERE TIL PÉTANQUE DM 2017

I dagene 6 -9 Juli afvikles de Danske Mesterskaber i Pétanque ved Høng Pétanque Center.  LUI Pétanque er repræsenteret med ikke færre end 13 spillere, – her i blandt sidst års DM guldmedaljevindere i mixdouble for veteraner og sølvmedaljevindere i double Jette Møller og Johannes Christensen.  Jette er også DM guldmedaljevinder i single for veteraner 2016.  De øvrige Lyngespillere spiller blandt andet på Lynges Elitedivisionshold og Danmarksseriehold.  Lynge er ved DM 2017 repræsenteret i følgende dicipliner : Single for herrer, damer og veteraner. Double for herrer, damer og veteraner.  Mixdouble åben og veteraner. Triple herrer, damer og veteraner.  I to doubler og to tripler er der indgået spillersamarbejde med Gribskov og i en triple er konstellationen forstærket med en Høngspiller.  Spændende dage forude og store forventninger om godt pétanquespil.   Resultater m.v. kan følges via Dansk Pétanque Forbunds hjemmeside.  God kamp til alle.

Skriv et svar