God start for Lynge i elitedivisionen

Lynges hold i elitedivisionen var lørdag den 29. april i Hvidovre, hvor årets første 3 kampe i landsturneringen blev afviklet. Spillet påbegyndtes i regn og blæst, men efter frokost artede vejret sig heldigvis lidt bedre. Lynge kunne med lidt koldblodighed have sikret sig uafgjort i første kamp mod Hvidovre, men måtte se sig slået 5-3. Derefter fulgte en pause på et par timer, mens der blev ventet på andre holds kampe. Den lange pause slog dog ikke Lynge ud. Starmasters blev i anden kamp besejret meget sikkert med 6-2. I sidste kamp kunne Lynge igen med lidt held have fået mere ud af det, end det ene point det blev til mod Bøgeskov. Vi var dog tilfredse både med 4-4 i sidste kamp og også med dagens pointhøst. De 3 point var en udmærket start på sæsonen, hvor holdet næste gang – den 10. juni – skal til Holbæk.

Skriv et svar