STOR TRÆNINGSKAMP MOD HOLBÆK I AFTEN

LUI Pétanque afholder træningskamp på hjemmebane i aften d. 25 april.  Det bliver nok første og  eneste gang i år, at LUI Pétanque´s Elitedivisionshold og Danmarksseriehold vil kunne ses i kamp på hjemmebane. Den manglende banekapacitet i Lynge gør, at der ikke kan afholdes ordinære divisionskampe, hvor der kræves internationale anerkendte banemål.  Dette skal dog ikke forhindre Lynge og Holbæk i at mødes i en træningskamp som kan spilles på mindre baner.  Ligesom Lynge har Holbæk såvel et hold i Elitedivisionen som et hold i Danmarksserien. De to klubber er derfor blevet enige om, at afholde en træningskamp i aften som optakt til DPF´s   AL Banks sommerlandsturnering.  Turneringens 1. runde starter på lørdag d. 29 april hvor Lynges Elitehold spiller i Hvidovre og Danmarksserieholdet spiller DK3 på Amager P 96.  I Elitedivisionen mødes Lynge og Holbæk i 2. runde d. 10 juni samt i sidste runde d. 17 september.  I Danmarksserien DK3 spiller Lynge mod Holbæk i 3. runde d. 19 august og i 4. runde d. 16 september. Så aftenens træningskamp har bestemt stor relevans for begge klubber.

Linda

 

Skriv et svar