2. PLADS TIL LYNGE VED NORDKYST CUP 2017

Vindere af Nordkyst Cup 2017 Hornbæk.
2. plads ved Nordkyst Cup 2017. LUI Pétanque  Lynge

Årets første store turnering Nordkyst Cup blev afviklet i går d. 23.4.17 på Tributors anlæg ved Fredensborghallen. Nordkyst Cup blev oprindelig startet med hensigt at matche de fire hold, Hornbæk, Gribskov, Tributor og Lynge mod hinanden, som optakt til  DPF´s sommerlandsturnering.  Lynges holdkaptajn Mikkel Syndberg havde til dagen mixet et hold bestående af  Elite- Danmarksserie- og Veteranholdspillere. I en hård og kold kuling satte Lynge alle sejl til og besejrede  værtsholdet Tributor med 7-2 og dernæst Gribskov med 5-4.  En hård søgang af en kamp mod Hornbæk endte med et “bunkenederlag” til Lynge på 1-7.  Hornbæk vandt fortjent dette års Nordkyst Cup og hermed fornøjelsen af at arrangere næste års Cup. På anden pladsen Lynge foran Tributor og Gribskov.    Tak til Tributor for et godt arrangement.

Linda

 

Skriv et svar