VINDER AF DANSK VETERAN CUP 2016 LYNGE !

Der var Lynge dominans ved DVC finalen i dag i Høng´s pétanquehal.   LUI Pétanque´s danske mestre i pétanque for veteranhold  havde varmet godt op og lagde ud med en uventet sejr på 4-2  over stærke Brabrand.  Herefter blev Hedebo besejret 4-2 og Hvidovre 2 fik samme tur.  Lynges veteranhold har igen i år spillet sig ubesejret gennem alle indledende holdkampe og finalerunden.  Det var stolte og glade spillere der modtog guldmedaljer, vandrepokal og hvide sejrsbluser fra Dansk Pétanque Forbund.   Resultat 1. Lynge,  2: Brabrand,  3: Hvidovre 2,  4: Hedebo.   Lyngeholdet bestod af Sidsel Bryhn, Jette Møller, Jan Madsen, Jimmi Nielsen Johs. Christensen, Luffe Jensen og holdleder Torben Niehues.  GODT GÅET!  STORT TILLYKKE TIL HELE HOLDET!

Linda

Skriv et svar