Sejr til Lynge-double for damer ved Hedebo Open 2015

Sidsel Bryhn og Jette Møller fra Lynge Petanque gik søndag den 7. juni 2015 hele vejen i Danmarks største petanqueturnering, da de vandt A-finalen i damedouble ved Hedebo Open.
38 damedoubler var til start. Der var deltagelse af hele den danske landsholdselite og det meste af den svenske.  Alligevel lykkedes det Sidsel og Jette at vinde samtlige 7 kampe, og herunder uddelte de et æg til 2 af de mest erfarne landsholdsspillere Maria Saxild Hansen og Tanja Gromada. Finalen blev mere jævnbyrdig men blev foran mange tilskuere på opvisningsbanerne fuldt fortjent vundet 13-10 over 2 af de nuværende etablerede landsholdsspillere Line Hjort fra Høng og Camilla Svensson fra Starmaster.

En tanke om “Sejr til Lynge-double for damer ved Hedebo Open 2015”

Skriv et svar