GODE CHANCER TIL LYNGEHOLDENE I SOMMERENS DGI TURNERING

Lynge Pétanque´s fire DGIhold ligger alle godt placeret inden de afsluttende puljekampe.  Lynge deltager med to 6 -mandshold og to 4-mandshold og alle spiller i A-rækken.  De to bedst placerede hold i puljespillene går videre i finalerunden.     Lynge 1/6 ligger aktuelt på 1. pladsen i pulje 1 med 5 vundne kampe og 57 point foran Gribskov 1/6 med 4 vundne kampe og 37 point.  Lynge 1/6 mangler at spille  to kampe mod henholdsvis Frederikssund 3/6 og Gribskov 1/6. Meget skal gå galt hvis ikke Lynge 1/6 får en finaleplads.    Lynge 2/6 har spillet alle 8 puljekampe og ligger på 2. pladsen i pulje 2 med 6 vundne kampe og 62 point. Hornbæk 1/6 er en sikker puljevinder med alle vundne kampe og mangler kun en kamp.  Helsingør og Frederikssund på 3. og 4. pladsen mangler begge at spille en kamp men kan ikke nå Lynge da de kun har 2 vundne kampe.  – Så Lynge 2/6 er klar til finalespillet !     Lynge 1/4 ligger på 1. pladsen i pulje 2 med alle kampe vundet og 41 point foran Huseby 1/4 med 31 point og Helsingør med 21 point.   Lynge 1/4 mangler en kamp mod Huseby og Huseby mangler endnu en kamp mod Gribskov 3/4 som kun har 6 point.  Dvs. at Huseby har en chance for at slå Lynge 1/4, – hvis de kan…..  Under alle omstændigheder vurderes Lynge 1/4 også at være med i finalespillet !     Lynge 2/4 ligger på 3. pladsen i pulje 1 med 4 vundne kampe og 28 point.  Lyngeholdet er kun 1 point fra Gribskov 1/4 der ligger på 2. pladsen med også 4 vundne kampe og 29 point.  Hornbæk 1/4  er på 1. pladsen med 5 vundne kampe og 30 point.  Det er nok den mest spændende pulje for Lynge da vi stadig har en chance for en finaleplads.  Lynge 1/4 mangler at spille en kamp mod Stenløse og en kamp mod Hornbæk. Gribskov mangler en kamp mod Hornbæk og Ferslev.    Hvor mange Lyngehold kommer med i finalespillet ?    Stilling og resultater kan følges på minidraet.dgi.dk       Finalestævnet for 6-mandsholdene afvikles i Hornbæk lørdag d. 7 september og for 4-mandsholdene søndag d. 8 september i Lynge.

Skriv et svar