DM GULD TIL LYNGESPILLERE !

DM GULD TRIPLE VETERAN 2019 LENE NIELSEN, JETTE MØLLER OG JOHANNES CHRISTENSEN LYNGE PÈTANQUE

Lynge er i år repræsenteret med 5 spillere ved Danmarks Mesterskaberne i Pétanque, som afvikles i Føvling i denne weekend. Sent lørdag aften vandt Lyngetriplen Lene Nielsen, Jette Møller og Johannes Christensen finalen i triple for veteraner over Susanne Bertelsen, Claus Bertelsen , begge Holbæk, samt Jesper Sele Odense !  Trediepladsen og bronze blev delt mellem triplen fra Team Vestsjælland : Anette Bruhn, Benny Olesen og Claus Pedersen og triplen Hans Toft, Jørgen Sørensen og Jens Erik Bull fra Føvling.  DM guldmedaljer til Lene, Jette og Johs.! Flot og supergodt gået ! Stort TILLYKKE !

I dag søndag spilles Danmarksmesterskaberne i double for kvinder hvor Lene Nielsen og Jette Møller spiller. I double for herrer spiller Jimmi Nielsen og Johannes Christensen. I herredouble deltager desuden Lyngespilleren Peter Nørgaard som spiller med Christoffer Barfod fra OPK. 

Det bliver en spændende dag som delvis kan følges på Dansk Petanque Forbunds hjemmeside/ Facebook.  Udvalgte kampe livestreames.

Godt spil til alle 🙂

 

 

Skriv et svar