STOR HJEMMEBANESEJR TIL 1. DIVISIONSHOLDET !

9 juni 2018. Lynges 1.div. hold og DK seriehold. Fælles aftensmad

LUI Pétanque´s  1. divisionshold vandt i går alle tre holdkampe da holdet spillede sæsonens 2. runde i SLT 2018 på Lynges hjemmebane.  2. runde var opdelt i to,  således at også Lynge var i stand til at afholde 1. divisionsturnering på hjemmebane. Det blev til en suveræn sejr over Nykøbing F 1 med 8 – 0, og overbevisende sejre på 5 – 3 til Lynge over Tappernøje 1 og Star Master´s 2.  Holdet sikrede sig yderligere 6 point og er lige nu placeret på andenpladsen i 1.division.      Danmarksserieholdet Lynge 2 spillede i går 2. runde i DK serie 2  i Søborg.  Det blev til 3 uafgjorte kampe  4 – 4 mod de  tre  hidtil bedst placerede hold i  serien, Hedebo 3,  Søborg 1 og Hornbæk 2.  Holdet er ved redaktionens afslutning rykket op på trediepladsen foran Hornbæk 2,  men resultaterne fra rundens kampe på Bornholm er endnu ikke indløbet.       Efter dagens kampe mødtes begge Lyngehold på hjemmebanen til fælles aftensmad, kylling, græsk salat og vin.   En god afslutning på en dejlig pétanquedag.

Skriv et svar