JOKEREN “LE BOULES”

“Le Boules” 5.5.2018

Holdleder Peter Nørgaard tilmeldte sidste år holdet “Le Boules”  og allerede i februar var alt udsolgt til den populære Hvidovreturnering  der blev spillet d. 5. maj 2018.  Holdet bestod af fem Lyngespillere : Jette, Lillan, Johs., Luffe og Peter.  Grillpølserne og ikke mindst de kolde drikke røg hurtigt over disken i lørdagens 22 grader varme forårssol.  160 spillere dystede i indledende 4 holds puljer sammensat ved lodtrækning. En holdkamp bestod af en triple og en double. Efter de indledende 3 holdkampe måtte Lyngeholdet se sig henvist til jokerpuljen…. men så var holdet også varmet op og gik af med en overbevisende sejr !    I turneringen blev spillet ialt 7 holdkampe på tid med 10 min pause mellem kampene og god tid til grillfrokosten.  Holdleder Peter anbefaler på det varmeste turneringen og har allerede reserveret plads til “Le Boules” næste år.  Måske der kan samles endnu et Lyngehold  “Le Profiteroles”……. 

Skriv et svar