DVC SØLVMEDALJER TIL LYNGE !

DVC 2017 Sølvmedaljevindere Lynge 1

 Ved finalerunden i Dansk Veteran Cup 2017 lagde Lynge stærkt ud med at vinde de fire første holdkampe over Vestfyn, Hvidovre, Hedebo og Jonstrup. Lynges finalehold der bestod af Jette Møller, Lene Nielsen, Lillan Buch, Johannes Christensen, Jimmi Nielsen, Oluf (Luffe) Jensen og Torben Niehues var herefter det eneste hold der havde vundet 4 kampe. Den sidste kamp mod hjemmeholdet Høng skulle vindes for at sikre guldmedaljerne. Det blev en tæt og lang kamp, som Lynge desværre endte med at tabe 2-1.  Det første nederlag for holdet i 3 år !  Holdleder Torben Niehues er dog dagen derpå fortrøstningsfuld og udtaler: “vi kommer stærkt igen til næste år!”   Lynges veteraner vil helt sikkert kæmpe for at hente pokalen tilbage til Lynge i 2018.  Resultat DVC 2017:  1. Hvidovre 4 point  score 11-4.   2. Lynge 4 point  score 10-5.  3. Vestfyn 3 point score 9-6.  4. Høng 3 point score 8-7.  5. Hedebo.  6. Jonstrup.

Resultatet er også blevet omtalt i Allerød Nyt.

Skriv et svar