FLOT PLACERING TIL LYNGEDOUBLE I KØBENHAVN ÅBEN 2017

Desværre intet foto fra kbh. Åben 2017. Her er Lillan og Luffe vindere i Gundsø april 2016

LUI Pétanque´s double Lillan Buch og Oluf (Luffe)Jensen præsterede et flot resultat ved den legendariske København Åben som efterhånden er landets største turnering med flere hundrede spillere fra ind- og udland. Turneringen blev afholdt på Islands Brygge i weekenden d.  26-27 august.  Der blev spillet på gader og stræder og Lillan og Luffes  to indledende kampe blev spillet på en kun 2 meter bred bane, hvor tilskuere bare gik ind over banen.  Dramatisk var det,  da Luffe med nød og næppe undgik at ramme to svenskerer !   Lyngedoublens koncentrationsevne blev sat på en alvorlig prøve.  De vandt den ene af de indledende kampe og fortsatte i B-Cup hvor der var lidt bedre baneforhold, her vandt de de næste 3 kampe og spillede herefter en forrygende semifinale som Lyngedoublen vandt  med hele 13 – 4.   I finalen mødte Lillan og Luffe  den stærke double Kasper Miller og Emil Brostrøm som dagen efter vandt tripleturneringens A-Cup sammen med Claus Bentzen.  Kasper og Emil  skød minimum 4-5 kugler i hver runde og vandt 13 – 6.    Ud af i alt 232 deltagende doubler i turneringen blev det til en flot 2.  plads til Lillan og Luffe !

En tanke om “FLOT PLACERING TIL LYNGEDOUBLE I KØBENHAVN ÅBEN 2017”