EN VARM LYNGE OPEN 2017

1. plads Lynge Open 2017 Rachid og Glenn, Holbæk
4. plads Lynge Open 2017 Jan og Anita, Lynge
3.plads Lynge Open 2017 Mikkel og Sidsel, Lynge
2. plads Lynge Open 2017 Thomas og Søren, Hvidovre

Høj sol, 28 grader i skyggen, en stille brise og 5 regndråber over grillfrokosten.  Det blev en varm Lynge Open i søndags d. 28. maj.   52 glade pétanquespillere fra følgende klubber: Hillerød, Gribskov, Huseby, Torpegården, Søborg, Hedebo, Frederikssund, Star Masters, Holbæk, Hvidovre og Lynge spillede double med hver 5 kampe på tid efter schweizersystemet. En bred vifte af pétanquespillere deltog. Såvel juniorer, seniorer og veteraner. Nybegyndere, bredde-, elite-, og landsholdsspillere.  Alle med fælles passion for pétanquespillet, – og konkurrencen, for det gjalt om at vinde…..   Ingen vandt dog alle 5 kampe.  De fire bedste doubler vandt hver 4 kampe.  Resultat 1-4 pladsen:  1. Glenn og Rashid fra Holbæk.  2. Thomas og Søren fra Hvidovre.  3. Sidsel og Mikkel fra Lynge.  4. Anita og Jan fra Lynge.

Skriv et svar