DGI VINTERTURNERING 2016/17 STARTER I LYNGE PÅ SØNDAG

kolde kugler

På søndag d. 27 nov. kl. 9.30 starter DGI´s klassiske vinterturnering sæsonen 2016/17.  Sidste års vindere  af turneringen Lynge V2  lægger ud med første runde i pulje 1 på hjemmebane mod Ølstykke V1, Ferslev V1 og Frederikssund V1.  Der er i år kun 4 hold i puljen da Helsingør desværre ikke har kunnet stille hold. Turneringens anden runde spilles d. 15 januar på Ferslev stadion, tredie runde d. 5 februar i Ølstykke og fjerde og sidste runde d. 19 marts ved Frederikssundhallen. Der spilles i hele turneringen med faste tripler, doubler og singler. Lyngeholdet debuterer med ny holdleder Kenneth Faxholm, der sammen med Tine Faxholm har skiftet klub fra Farum PK til LUI Pétanque. Udover Kenneth og Tine består holdet af Anne Larsen, Klaus Leerbeck, Erling Højgaaard og Linda Jørgensen.  Alle har spillet på Lynges Danmarksseriehold i denne sæson.

Linda

Skriv et svar