GERDA ER HER IKKE MERE

img_0146Det er med trist sind at formanden her til aften meddeler at Gerda Nissen efter længere tids sygdom er gået bort onsdag d. 19 oktober 2016.  Gerda var sammen med sin mand Nis med til at stifte klubben i 1990.  Gerda vil blive husket for sit engagement og lidt kontante meninger.  Det var en fornøjelse at spille med hende, – ikke mindst med uforudsigelige resultater af kuglens vej mod grisen. Et godt “klonk” eller tre i et indlæg til gris blev derfor døbt en GERDA . Dette vil vi bevare som et godt og hyggeligt minde.  Gerda spillede lige til det sidste, da gode og hyggelige træningsdage betød meget for hende.   For os  andre var det altid berigende både spillemæssigt og socialt,  at træne og spille turneringer med Gerda.  Vore tanker går lige nu til Nis, som efter mange års ægteskab med Gerda nu sidder tilbage med minderne.  Heldigvis er der nogle gode børn til at støtte ham.     Ved klubmesterskaberne i morgen vil der før starten kl. 10  blive afholdt et minuts stilhed.     Æret være hendes minde.

LUI Pétanque                                                                                                                               Bestyrelsen

 

Skriv et svar