LYNGE SIKRET ENDNU EN SÆSON I DANMARKSSERIEN

LUI Pétanque´s Danmarksseriehold 13.aug. 2016
LUI Pétanque´s Danmarksseriehold 13.aug. 2016

Lørdag d. 13 august blev 3.  og sidste og runde i DK-4 afviklet på Helsingør stadion.  Lyngeholdet bestod af holdleder Erling,  Winnie Peter, Jan, Anita, Anne, Klaus, Carsten og Linda.  I stiv kuling, vekslende skydække og ind i mellem lidt regn lagde vi ud mod Gentofte som  suverænt fører turneringen.  Det lykkedes at vinde 2 kampe men Gentofte vandt holdkampen   6 – 2.  Herefter spillede vi uafgjort  4 – 4 mod Rødovre og var mindre end en millimeter fra at vinde i det Anne og Peter desværre tabte 12 – 13 efter flere kontrolmålinger.  I sidste kamp mødte vi Jonstrup som vi slog med 5 – 3.  Efter 11 timers pétanque havde vi scoret 3 point, – lige netop tilstrækkeligt til at vi er sikret endnu en sæson i DANMARKSSERIEN.

Se iøvrigt omtale i Allerød Nyt.

Linda

En tanke om “LYNGE SIKRET ENDNU EN SÆSON I DANMARKSSERIEN”

Skriv et svar