TO LYNGEDOUBLER I TOP 4 VED HORNBÆK OPEN 2016

Lillan Buch og Luffe Jensen, Lynge. Nr. 4 Hornbæk Open 2016
Lillan Buch og Luffe Jensen, Lynge. Nr. 4 Hornbæk Open 2016
Michael Jensen og Jens Bjørnstrup, Nordvest. Nr. 3 Hornbæk Open 2016
Michael Jensen og Jens Bjørnstrup, Nordvest. Nr. 3 Hornbæk Open 2016
Sidsel Bryhn og Mikkel Syndberg, Lynge. Nr. 2 Hornbæk Open 2016
Sidsel Bryhn og Mikkel Syndberg, Lynge. Nr. 2 Hornbæk Open 2016
Peter Cronberg, Gribskov og Kenneth Larsen, Hvidovre. Nr. 1 Hornbæk Open 2016
Peter Cronberg, Gribskov og Kenneth Larsen, Hvidovre. Nr. 1 Hornbæk Open 2016

Flere Lyngedoubler deltog i årets Hornbæk Open i lørdags d. 6 august. Der deltog ialt 36 doubler fra 14 forskellige klubber. Banerne havde fået ny belægning, og med regnen var de tilpas bløde, dog ikke altid forudsigelige, – ganske som det skal være i pétanque.  Efter 3 indledende puljekampe gik de fleste af os videre i A-Cup og blev herefter slået ud.   To Lyngedoubler, Sidsel og Mikkel samt Lillan og Luffe gik hele vejen og endte med at spille semifinalen mod hinanden.  Sidsel og Mikkel vandt og spillede herefter finalen mod Kenneth Larsen Hvidovre og Peter Cronberg Gribskov som Kenneth og Peter vandt 13 – 6.  Resultat A-Cup: 1. Kenneth Larsen, Hvidovre og Peter Cronberg, Gribskov.  2. Sidsel Bryhn og Mikkel Syndberg, Lynge.  3. Michael Jensen og JensBjørnstrup, Nordvest.  4. Lillan Buch og Luffe Jensen, Lynge.   Der blev ikke spillet på tid så finalerne var først færdige ved 21 tiden. En lang hård og spændende dag på Hornbæks pétanqueanlæg, godt arrangeret af Hornbæk Pétanque som også venligt har stillet fotos af  A-Cup vinderne til rådighed for vores hjemmeside.  Resultater af B- og C-Cup kan ses via Hornbæk Pétanque´s hjemmeside.

Linda

Skriv et svar