2. runde i elitedivisionen

Elitedivisionsholdet bestående af Lene, Lillan, Sidsel, Jette, Jimmi, Mikkel, Torben, Luffe og Johs. tilbragte en varm solbeskinnet lørdag den 11. juni i Høng, hvor modstanderne var Hvidovre, Høng og København. Det gik lige så godt, som vi havde turdet håbe på. Ialt 3 point. At de så kom hjem mod andre, end vi havde regnet med, er noget andet, det var under alle omstændigheder tilfredsstillende. 5-3 i første kamp over Hvidovre, der endda i forhold til første runde havde forstærket sig med en tidligere landsholdsspiller. Derefter 4-4 mod hjemmeholdet. Den kamp var så lige, at den kunne være tippet begge veje. Desværre sluttede vi så af med at tabe 2-6 til København.  De havde tydeligt spillet sig bedre i løbet af dagen mens vi nok var ved at være møre både mentalt og fysisk. Det ændrer ikke på, at dagens resultater var en flot præstation, der giver gode forhåbninger for den fortsatte deltagelse i årets elitedivision. Næste runde finder sted 13. august, hvor Lynge skal til Hvidovre.

Skriv et svar