Lynges debut i elitedivisionen

Selvom “Luffe” allerede fint har beskrevet elitedivisionsholdets tur  til Jylland, føler jeg som holdleder alligevel trang til at supplere.

Vi tog til Jylland fredag aften, hvor vi hyggede os med en god buffet på “Flammen” i Århus. Overnattede på Motel Hadsten og var så klar til en rigtig råkold dag i Bjerringbro, hvor vi skulle lægge ud med de danske mestre fra Hedebo, efterfulgt af Starmaster og hjemmebaneholdet fra Bøgeskov.
Som holdleder var det en fornøjelse at se og være en del af den disciplinerede indsats som hele holdet leverede. Dejligt at se hvordan mange af de ting, vi har snakket om til træning, og som jeg så sent som om morgenen fremhævede, blev ført ud i praksis. Især følgende:
– Hver eneste kugle er vigtig – én kugle kan ændre/vinde kampen, uanset hvor mange kugler der forinden er kastet i grams.
– Ikke lade frustrationer over egne spilproblemer forplante sigt til holdet.
– Vurdere hver eneste kugle sammen med medspillerne.
– Aldrig spille kort mod så stærke modstandere. ( Oplevede selv at tabe en double udelukkende fordi vi tabte kampen “om 6-meteren”.)
Det var dejligt at se, hvordan alle syntes at have taget disse ting til sig, Og ingen tvivl om, at det var en af hovedårsagerne til, at vi kunne besejre sidste års sølvvindere fra Bøgeskov med hele 6-2. Var i øvrigt meget tæt på 7-1. Det var også meget tæt på mod Starmasters, hvor vi i 3 kampe kun tabte knebent.
Alt i alt en lovende og tilfredsstillende debut i elitedivisionen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar