En kold og blæsende aften

Mandag aften spillede LUI 2/6 mod Helsingør.
Holdet var sat i god tid, men mandag formiddag kom der desværre et afbud hvilke gav debut til Poul.
Mindre end 1 time før kampstart holdt vi på Lynge Bygade for at hente Jørgen men hvem var ikke hjemme, det var Jørgen ikke, han havde ikke fået besked (Bent tjek din telefonliste). Heldigvis var Susanne på vej ud med hundene og fik hurtigt  tilkaldt Jørgen. Jørgen  smed alt hvad han havde i hænderne og nåede Helsingør blot 5 min. for sent. Tusind tak Susanne og Jørgen.
Aftenen var kold og blæsende og med kold regn/slud til singlerne som blev afviklet i mørke.
Nå men hvordan gik det så.
I sidste og afgørende kamp ved stillingen 12-10 til Linda,  lægger Allan en kugle 10 cm fra grisen og hvordan Linda bar sig ad ved jeg ikke, men Linda kaster koldblodigt kuglen og skubber Allan væk, spændingen var stor Allan står med den sidste kugle kaster og misser og vi vinder kampen 7-6.
Tak til hele holdet for en god indsats på de vanskelige baner.
Bent

Skriv et svar