LYNGE-UGGELØSE V2 HAR KVALIFICERET SIG TIL LANDSMESTERSKABERNE

IMG_0693I dag blev 5. og sidste runde i DGI vinterturneringens pulje 1 afviklet på Ølstykkes baner.  Trimmede baner, 2 graders varme og overskyet. Fælles morgenbord og frokost. Fint arrangeret af Ølstykke Pétanqueklub.   Tre hold; Frederikssund V1, Lynge V2 og Ølstykke V1 lå meget tæt placeret  i nævnte rækkefølge inden dagens kampe.  Ferslev lå langt tilbage men kæmpede bravt og vandt over os med 2-1.  Lynge V2 – Ølstykke: 2-1.  Lynge V2 – Frederikssund V1: 2-1.  Helsingør V1(afbud) – Lynge V2: 0-3.               Resultat:  Vinder: Lynge-Uggeløse V2 med 13 vundne kampe og 38 point.  2. pladsen: Ølstykke V1 med 13 vundne kampe og 36 point.         3. pladsen: Frederikssund V1 med 11 vundne kampe og 37 point.                    4. pladsen: Ferslev V1 med 9 vundne kampe og 28 point.                           LUI Pétanque´s 6 mands vinterpétanquehold har her med  kvalificeret sig til at deltage i DGI´s Landsmesterskaber 2016  som afholdes  i september.

Linda

En tanke om “LYNGE-UGGELØSE V2 HAR KVALIFICERET SIG TIL LANDSMESTERSKABERNE”

Skriv et svar