KLUBMESTERSKABER 2015

klubmesterskab 2015 singleklubmesterkab 2015En af sæsonens store lokale begivenheder, klubmesterskaberne i single og double, blev afviklet i weekenden d.  24 og 25 oktober. Vejret var godt,  banerne nyrevne og humøret højt.  Flagpynt og fødselsdagssang til Winnie.  Efter fælles morgenmad og opfyldning af væskedepoter startede spillet, kyndigt styret af Lene og PC.  Der blev begge dage spillet intenst og koncentreret.  Enkelte æg blev uddelt og  flere kampe trak ud før vinderne kunne kåres.  Især var Jørgen A og Carsten gentagne gange involveret i nogle meget lange kampe. Turneringen sluttede søndag aften med præmieoverrækkelse og den traditionsrige stegte flæsk med persillesovs som blev leveret i rigelige mængder af Carstens Dinner. Spejderne havde venligt stillet lokaler til rådighed.    Foto: Lene.

Vindere af klubmesterskab 2015 single :

1 :  Johs. Christensen

2 :  Lillan Buch

3 :  Mikkel Syndberg

Vindere af klubmesterskab 2015 double :

1 :  Jørgen Abrahamsen og Carsten Mathisen

2 :  Jette Møller og Johs. Christensen

3 :  Sidsel Bryhn og Mikkel Syndberg

 

Linda

 

 

 

Skriv et svar