Lynge 6 – tet vinder bronze ved DGI landsmesterskaber i Skælskør 26-27/9-15

Winnie, Erling, Lene, Jimmi, Luffe og undertegnede drog som den bedste 2’er i DGI sekstet i DK til Skælskør for  at deltage i landsmesterskaberne pga et afbud. Vi havde lejet et sommerhus og købt god mad ind til weekenden. Hyggeligt samvær og god holdånd bragte os, trods tab af første holdkamp, videre til pladsen om 3-4 pladsen. Denne kamp bestod af 2 tripler,  3 doubler og 6 singler. Vi skulle møde Nykøbing Falster som bestod af 6 1. Division spillere ( Jytte, Finn, Lykke, Fie, Benjamin og Lau).  Systemet havde på forhånd valgt konstellationerne. Vi spillede alle over evne og vandt 7-4 og dermed 3. pladsen. Sådan. Dejlig tur med pragtfuldt vejr, medalje og dejligt samvær. Tak til holdkammeraterne for en hyggelig tur

Skrevet af Lillan

Mon ikke Lene sender et billede til hjemmesiden

Omtalt i Allerød Nyt

Skriv et svar