En tanke om “DGI. 6/2”

  1. Kampen i mandags mod Helsingør var som sædvanlig et tæt opgør. Helsingørholdet var særdeles velforberedte, og på trods af et nyligt nedbrændt skur og sprængte kugler mødte de os med tilbagelænet ro og iklædt kampklare røde trøjer med tilråbet “hvem er I ?” Ja, hvem mon de havde ventet ? Der var ny revne (læs kamouflerede) baner, gratis øl, kage og friskbrygget kaffe i porcelænskopper. – et æg fik vi også. Var det TV holdet fra “Liebhaverne” de havde ventet ? I bekræftende fald må de kunne sælge til højeste pris med den beliggenhed og udsigt til vand ved få etagers byggehøjde og ikke mindst det smarte udendørs el stik til kaffemaskinen. En eventuel bygherre må dog påregne en ikke ubetydelig udgift til pilotering af arealet.
    Som aftenen skred frem betalte vi for ægget og Klaus blev moppet men gav godt igen. Holdkaptajn Bent styrede os gennem skærene og scorede selv det afgørende point i den sidste single med to suveræne indlæg. Her med fastslået hvem vi er LYNGE.

    Linda:)

Skriv et svar