To Lyngehold klar til DVC Mellemrunde Øst

Lynges to veteranhold har begge spillet sig til en plads i Dansk Veteran Cup´s første Mellemrunde Øst,  – her efter er det “vind eller forsvind”.   Lynge 2 vandt pulje 5 efter en meget spændende hjemmebanekamp mod Jonstrup 1 som Lynge 2 vandt 8 – 2.  Inden kampen lå Jonstrup 1 på 1. pladsen med samme antal spillede kampe: 7,  vundne: 4,  uafgjorte: 1,  tabte: 2. og dermed samme antal point: 10 som Lynge 2.  Kun en lidt bedre score på 43-27 til Jonstrup mod Lynges score 42-28 var til Jonstrup 1´s fordel.  Lynge havde fordel af hjemmebane og holdleder Winnie Højgaard havde lagt en strategi som viste sig at være rigtig,  for Lynge lagde ud med at vinde triplen 13-8 men tabte den første double med 9-13.  Ved pausen stod det således 3-2 til Lynge.  Efter pausen vandt Lynge 2 singlen 13-12, anden double 13-11 og tredie double 13-11.    Lynge 2 møder i første mellemrunde Hedebo 1. Kampen spilles i Lynge d. 19 august kl.18.   Lynge 1 blev nr. 2 med 10 point i pulje 7 hvor Hvidovre 1 suverænt vandt med 16 point.  Lynge 1 består af spillere der tidligere har vundet Dansk Veteran Cup og har bestemt en chance for at gå videre i cuppen. Holdet møder i første mellemrunde vinderen af pulje 6 Tappernøje 1 på Tappernøjes hjemmebane, efter planen d. 20 august.  Spilleplan og resultater for mellemrunderne kan følges på Dansk Petanque Forbunds hjemmeside.

Skriv et svar