LYNGE 2 BLIVER I DANMARKSSERIEN

Danmarksserie slutrunde 2018
Danmarksserie slutrunden 2018
Danmarksserie. slutrunde 2018

Slutrunden i DK-serie 2 blev lidt af en gyser for Lynge 2 der i weekenden spillede de sidste og afgørende holdkampe på Amager PK96´s baner.  Lørdag sikrede vi os 4 point ved at spille uafgjort mod Amager PK96 1 og Hornbæk 2 og vandt over PIF med 6-2.  Herefter lå Lynge 2 i front og var så tæt på oprykning som vi aldrig før har været.  Søndag havde fire hold alle oprykningschance, Lynge 2, Søborg 1, Viking 1 og Hedebo 3.  Vi spillede uafgjort mod Helsingør og viste desværre svaghedstegn i triplespillet.   I sidste og afgørende holdkamp mod Søborg 1 som skulle vindes hvis vi skulle rykke op, gik vi helt ned på triplerne og tabte 6-3.  Søborg 1 vandt med 19 point og rykker op. På andenpladsen Viking 1 med 18 point. Trediepladsen gik til Hedebo 3 med 17 point.  Lynge 2  fik fjerdepladsen også med 17 point ( et mulehår fra Hedbo 3 i score ) og spiller videre i Danmarksserien i næste sæson.  Mens tørsten blev slukket efter sidste kamp blev der i Lyngelejren lagt planer for hvordan ærkerivalerne skal besejres i næste sæson.  Altid med sportsånd og fair play selvfølgelig. 🙂

Skriv et svar