LYNGES NYE PÉTANQUE STADION INDVIET

cof
cof

cof

Lynge Idrætsanlæg er nu udvidet med et nyt stort pétanque stadion. 20 baner med internationale mål, banebelysning og læskur. Lynge Pétanque vil kunne afholde større turneringer end hidtil og samtidig have fordel af hjemmebane.  Vi vil kunne leve op til vores vision om større synlighed, udbredelse af kendskab til pétanquespillet i lokalområdet,  dyrke pétanquesporten på højest mulige niveau og samtidig rumme petanque som breddeidræt for alle,  i alle aldersgrupper.   Fredag eftermiddag d. 14 september havde Allerød Kommune arrangeret indvielsen,  og det nye petanque stadion og Lynge Pétanque fik pæne ord og gode ønsker med på vejen af borgmester Karsten Längerich.  Efter et trefoldigt hurra blev der budt på frisklavede flæskestegsandwich og fadøl fra Carstens Dinner mobile.  Her efter blev der kastet kugler, hygget og spillet pétanque i den lune sensommeraften.  🙂

Skriv et svar