FØRSTE SPADESTIK

Første spadestik 8 juni 2018
Første spadestik 8 juni 2018
Første spadestik 8 juni 2018
Første spadestik 8 juni 2018
Første spadestik 8 juni 2018
Første spadestik 8 juni 2018
Første spadestik 8 juni 2018
Første spadestik 8 juni 2018

Det første spadestik til LUI Pétanque´s nye anlæg blev i dag foretaget.  Det har længe været bestemt at den gamle idrætsplads på Baunesvinget skal anvendes til boligformål og spejderne og LUI Pétanque skal flyttes. Efter flere års forhandlinger og forberedelser kan arbejdet med det nye petanqueanlæg nu begynde. Entrepenøren starter gravearbejdet på mandag d. 11 juni og anlægget forventes færdigt til august.  Det bliver et stort udendørsanlæg med 20 baner i internationale mål med belysning og læskur.  LUI Pétanque vil nu kunne afholde de større turneringer og også få fordelen af hjemmebane. Alle LUI´s idrætsgrene er således nu samlet på Lynge Idrætsanlæg og LUI  Pétanque håber herved bedre  at kunne synliggøre og udbrede kendskaben til pétanquespillet, både som sport og breddeidræt for alle.  Dette blev i dag fejret med det første spadestik som blev foretaget af Allerøds borgmester Karsten Längerich med hjælp af LUI Pétanque´s formand Jimmi Nielsen.  LUI´s hovedbestyrelse var repræsenteret af  formand Else Vad samt kasserer og byrådsmedlem Esben Buchwald. Green keeper og idrætsanlægskyndig Jørn Bertelsen viste rundt.  Spadestikket fik nogle flotte borgmesterlige ord med på vejen og mange Lyngespillere var mødt op med flag og godt humør.

 

Skriv et svar