LYNGE OPEN LØRDAG D. 19 MAJ 2018

Lynge Open 2017
Lynge Open 2016

Der garanteres masser af spændende pétanquespil og hyggeligt samvær når årets store pétanqueevent  LYNGE OPEN 2018  afvikles lørdag d. 19 maj på LUI Pétanque´s anlæg på den gamle idrætsplads i Lynge,  Baunesvinget 22.  LUI Pétanque er i samarbejde med Dansk Pétanque Forbund vært ved turneringen hvor der er plads til 72 spillere. I dagens anledning inddrages grus P-pladsen til ekstra pétanquebaner.  Der spilles efter schweizersystemet og dystes i double med fast makker, –  på tid med ca 50 min. per kamp.  Ved LYNGE OPEN kræves ikke licens for at spille med.  Her er plads til alle ,  bredde- og elitespillere,  juniorer og seniorer.  Der er spillestart kl. 9.30  og traditionen tro er der grillfrokost til de spillere der har tilmeldt sig dette.  Der kan købes kaffe, kage, øl og vand hele dagen.  Tilskuere er hjertelig velkomne !

Skriv et svar