LYNGE KOM GODT FRA START I SOMMERLANDSTURNERINGEN 2018

Både Lynges 1. Divisionshold og Danmarksserieholdet scorede point i første runde af DPF´s sommerlandsturnering 2018.   Runden blev afviklet lørdag d. 21.4 i strålende sol.  1. Div. holdet Lynge 1 spillede i Tappernøje og vandt 6 – 2 over Høng 1, spillede dernæst uafgjort 4 – 4 mod Nordfalster 1 og tabte dagens tredie og sidste holdkamp mod Odense 1  6 – 2.  Lynge 1 går således videre til 2. runde med 3 point.  Lynge 2 spillede DK-serie 2 i Hedebo og lagde ud med at besejre Helsingør 1 med 7 -1 !  Herefter fik Amager P96 1 næsten samme tur med en sejr til Lynge 2  6 -2.  I dagens sidste holdkamp var der baneskift for Lynge  der måtte se sig besejret af Viking 1 med 7 -1.  Lynge  2  scorede således 4 point som tages med til 2. runde der afvikles  d. 9. juni.          Flere resultater og samlet stilling kan ses på DPF´s hjemmeside. 

 

 

Skriv et svar