KLUBMESTERSKABER 2017

Klubmestre double 2017
Klubmestre I single 2017

 De omkransende træer kæmpede som så ofte før, -og enkelte af dem har gjort i næsten 80 år,  for at skærme sportsudøvere på den gamle idrætsplads mod vind og vejr.  Den isnende kuling fra nordvest var ubarmhjertig og græstæppet lå såret hen…..  Scenen var sat til den sidste turnering.   Lynge Pétanque´s klubmesterskaber 2017.  To dages dyst endte først da solen var gået ned søndag d. 29.september 2017.  Men spilleglæden, sportsånden, fællesskabet og viljen til sejr er størst !  Vi spiller fortsat pétanque i Lynge !   Klubmester i single 2017 :  Johannes Christensen,  nr. 2 : Mikkel Syndberg,  nr. 3 :  Klaus Leerbeck.  Klubmestre i double 2017 :  Jette Møller og Johannes Christensen,  nr. 2 :  Sidsel Bryhn og Mikkel Syndberg,  nr. 3 : Carsten Mathiesen og Jørgen Abrahamsen.  Tillykke til alle !

Skriv et svar