LYNGE GODT FRA START I “KLØR 5”

Lynge er repræsenteret med et 5 mandshold  i DPF´s vinterturnering øst  div. 4.  Turneringen, som også går under navnet “Klør 5”,  afvikles over 4 runder på søndage i vintersæsonen.  Der spilles 5 kampe på tid i hver runde.  Kampene afvikles under komfortable indendørs forhold og der spilles på skift i Hvidovre, hos Star Master´s i Solrød og Dansk Pétanque og Tennis Center i Karlslunde.  Første runde fandt sted i Hvidovre i søndags d. 15.10.17.  Lyngeholdet bestod af doublen Winnie Højgaard og Klaus Leerbeck samt tripplen Anne Larsen, Sidsel Bryhn og Erling Højgaard.  Efter første runde ligger Lynge på trediepladsen med 12 point efter V Fustibus med 20 point og Lises Mix med 17 point. Slagelse og Gribskov 1 ligger lige efter Lynge med hver 10 point og Star Pétanque sidst med 7 point.  Meget kan endnu nå at ske i “Klør 5”.  Næste runde spilles i Karlslunde søndag d. 12 nov.

Skriv et svar