Elitedivisionsholdet har ryggen mod muren

Lørdag den 19. august var elitedivisionsholdet hos Nordfalster for at spille 3. runde i landsturneringen. Holdet har i år en tendens til at gøre det svært for sig selv ved at tabe afgørende kampe, som det ellers har set ud som om ville ende med sejr til Lynge. Af den grund tabte holdet 3-5 til det absolutte bundhold Nordfalster. I næste kamp var Lynge til gengæld helt oppe at ringe, da det meget overraskende blev til 4-4 mod de sidste mange års danske mestre Hedebo. Det var endda meget tæt på en sejr.
I sidste kamp skete der så igen, det der helst ikke må ske, men som sker i petanque. Holdet taber 2 kampe efter hele vejen igennem at have ligget til sejr. Hele holdkampen blev dermed tabt 3-5 til Bøgeskov. 
Der må trænes på at være mere kyniske og få lukket kampene, når mulighederne er der. For hvis holdet kan forbedre sig på det punkt,  er det absolut stadig realistisk at blive hængende i elitedivisionen.
Lynge har 5 point som  nr. 7 med blot 2 point op til nr.  6, Starmaster.

Lynge får det svært i sidste runde i Hedebo, men kan reelt selv afgøre sin skæbne, da holdet har overstået de 2 tophold og næsten udelukkende skal møde de andre hold, der gerne vil undgå nedrykning. Så spændende weekend venter 16. – 17. september.

Skriv et svar