FØRSTE-, ANDEN- OG TREDIEPLADSEN TIL LYNGE !

Hillerød Firmasports Midsommerpétanque  2017 blev afviklet i går lørdag d. 17 juni.  Sol, grillhygge, musik, godt humør og  ikke mindst en veltilrettelagt turnering. Tilskuerne havde ikke besvær med at følge med i udfaldet af kampene, da det var taberne der måtte i gang med riven efter kampene !    20 doubler spillede hver 5 kampe på tid, – og man kan vist godt sige at Lynge dominerede turneringen.  Det blev et internt Lyngeopgør om de 3 første placeringer og kun små scoreforskelle  afgjorde rækkefølgen.  Tre Lyngedoubler havde alle vundet hver 4 kampe. Sidsel og Jimmi vandt over Klaus og Linda 12-11. Klaus og Linda vandt over Jan og Mikkel med 13-5.   Resultat: 1.  pladsen: Klaus og Linda  4 point, score 63-34.  2. pladsen: Jan og Mikkel 4 point, score 56-27.  3. pladsen: Sidsel og Jimmi  4 point, score 60-38.

Skriv et svar