FLOT DEBUT TIL NYT VETERANHOLD LYNGE 2

LUI Pétanque stiller i år med to hold i Dansk Veteran Cup.  Det nystartede hold Lynge 2 spillede i aftes den første kamp i pulje 4 på hjemmebane.  Modstanderen var Slangerup som mødte op med både dygtige indlæggere og skytter.  For flere af Lyngespillerne var det 5. spilledag i træk og doublerne kom da også langsomt fra start med store forspring til Slangerup.  Begge doubler spillede dog stærkt igen og Lynge 2 vandt den ene med 13-11 og tabte den anden med kun 13-12 til Slangerup. Lynges triple 1 og 2 vandt suverænt med 13-1 og 13-7 og singlen med 13-9.  Lynges triple 3 spillede en sand gyser mod Slangerup, hvor Lynge i slutspurten viste bedre udholdenhed og vandt med  taktik og skarpe indlæg 13-12.  Resultat 5-1 til Lynge 2 !     2. kamp i DVC pulje 4 spilles  d. 11 maj  hvor Lynge 2 møder Søborg på Lynges hjemmebane.

Linda

En tanke om “FLOT DEBUT TIL NYT VETERANHOLD LYNGE 2”

Skriv et svar