LYNGE VINDER VINTERTURNERINGEN

Det blev en kneben sejr til Lynge V2 der i dag spillede den fjerde og sidste runde i DGI´s vinterturnering for 6mandshold.  Frederikssund var værter ved et veltilrettelagt arrangement og regnen faldt først efter afgørelsen. På trods af dette havde Lyngeholdet vanskeligheder, – nok især med det offensive spil.  I holdkampen mod Ølstykke V1 måtte vi se os slået med 1-2.  Til gengæld vandt vi 2-1 over såvel Ferslev som Frederikssund.  Det lykkedes Lynge V2 at holde 1. pladsen med ialt 24 point. På 2. pladsen Ølstykke V1 med 22 point. 3. pladsen gik til Frederikssund V1 med 16 point og Ferslev på 4. pladsen med 10 point.  Som vindere af vinterturneringen deltager Lynge V2 i DGI´s Landsfinaler i Pétanque for 6mandshold 2017 som spilles ved Skælskør d. 2-3 sept.

Linda

Skriv et svar