KLUBMESTERSKABER 2016

Klubmestre i double 2016 Jette Møller og Johs. Christensen, nr.2: Lillan Buch og Oluf(Luffe) Jensen, nr.3: Lene Nielsen og Jimmi Nielsen
Klubmestre i double 2016 Jette Møller og Johs. Christensen, nr.2: Lillan Buch og Oluf(Luffe) Jensen, nr.3: Lene Nielsen og Jimmi Nielsen
Klubmester i single 2016 Johs. Christensen, nr.2: Mikkel Syndberg, nr.3: Jimmi Nielsen
Klubmester i single 2016 Johs. Christensen, nr.2: Mikkel Syndberg, nr.3: Jimmi Nielsen

Klubmesterskaberne 2016 blev afviklet i weekenden d. 22 og 23 oktober.  Lørdag inden spillestart mindedes vi Gerda med et minuts stilhed.  Herefter spilledes single i regn kulde og blæst, – 4 runder afbrudt af varme pølser i skuret.  Finalerunden afgjorde vinderrækkefølgen :  Klubmester i single 2016 er Johs. Christensen, nr. 2: Mikkel Syndberg,  nr. 3: Jimmi Nielsen.   Søndag drev mildere vinde ind over pétanqueanlægget.  I skuret var der disket op med et udvalg af varmende og lindrende droger til ganen,  og suppleret med Annes æblekage var vi klar til kamp.  Efter de 3 første doublerunder var grillmesteren klar med varme pølser i de tilstødende gemakker (læs klubhuset).  4. runde afgjorde hvem der spillede bedst med maven fuld, hvilket jeg dog ikke skal komme nærmere ind på her…   Den spændende finalerunde blev vundet af klubmestrene i double 2016:  Jette Møller og Johs. Christensen, på andenpladsen Lillan Buch og Oluf (Luffe)Jensen og på trediepladsen Lene Nielsen og Jimmi Nielsen.     Efterfølgende indtog vi den traditionelle klubmesterskabsmiddag i spejderhytten som i år bestod af ossobuco med kartoffelmos og salat, is, kaffe og kage. Vinderne blev kåret med medaljer, vandrepokalerne og Lyngevinen.

Linda

Skriv et svar