STOR TAK TIL ALLE SPONSORER

Lynge 1/6 nr. 3 ved DGI Landsdelsmesterskaber for 6mandshold 2016
Lynge 1/6 nr. 3 ved DGI Landsdelsmesterskaber for 6mandshold 2016
LUI Pétanque´s Danmarksseriehold 13.aug. 2016
LUI Pétanque´s Danmarksseriehold 13.aug. 2016

img_0875 img_0874IMG_0854

DM guldmedaljevindere i veteran mix double 2016 Jette Møller og Johs. Christensen Lynge Pétanque
DM guldmedaljevindere i veteran mix double 2016 Jette Møller og Johs. Christensen Lynge Pétanque

Lynges-elitehold-august-16billede-1img_0880img_0861

TUSINDE  TAK  for dejlige sponsorater til vores nye spillertøj !

LYNGE – UGGELØSE IDRÆTSFORENING

CERTEGO

SERVICEBILEN

SOCCERSHOPPEN

ANONYM SPONSOR

Det er ingen hemmelighed at tøjudvalget og Soccershoppen v. Claus Ingerslev har udkæmpet en brav kamp med skarpe indlæg og hårde taklinger undervejs mod målet.  Vi er stolte af resultatet !  Five Cubes fra Erima i rød og hvid med sort, det klassiske LUI logo på bryst og Certego og Lynge Pétanque på ryg. Vi har spillertrøjer med korte og lange ærmer, jakker og veste.  Her ud over har Certego velvilligt givet nogle fine caps, – Tusinde Tak !  Vores nye spillertøj er topsynligt og bliver positivt bemærket når vi er ude at spille.  Der er ingen tvivl om hvor på banen Lyngespillerne befinder sig. I denne sæson har LUI Pétanque været repræsenteret ved turneringer over hele landet fra bredden til eliten. Vores nye spillertøj har bestemt ikke gjort vores resultater dårligere. Vi forbliver i Danmarksserien og Elitedivisionen. Vi er med i medaljerækkerne i DGI landsdelsmesterskaber. Veteranholdet er ubesejrede  på vej til finalerunden i Dansk Veteran Cup.  DM guld i single og mixdouble.  DM sølv i double. To spillere udtaget til landsholdet og en spiller på vej til EM !

De venligste hilsner

LUI Pétanque

 

 

 

Skriv et svar