BRONZE TIL LYNGES DGI HOLD 2/6

billede-1DGI´s Landsdelsfinale Øst 2016 blev i dag afviklet i strålende septembersol på RSPC´s anlæg i Roskilde.  Lynge 2  bestod af Jørgen A, Anne, Klaus, Linda, Mikkel og holdleder Bent. Øvrige finaledeltagere var Søborg, Hedebo 2, Nykøbing F, Åkirkeby og Kalundborg. Vi fik kun 1 point i hver af de første 2 holdkampe mod Nykøbing F og Søborg. Herefter vandt vi over Åkirkeby med 2 point. Efter frokost og Annes hjemmebagte hindbærroulade spillede vi endnu bedre og vandt med 2 point over Hedebo 2 og med hele 3 point over Kalundborg.  Resultat: Guld til Nykøbing F, sølv til Søborg og bronze til Lynge 2.  Tak til holdleder Bent for at have ledet  Lynge 2/6 gennem sæsonen med et godt resultat, – og tak til Luffe som kom og heppede.

Linda

En tanke om “BRONZE TIL LYNGES DGI HOLD 2/6”

Skriv et svar