GRILL TURNERING 2016

Grill Turnering 2016, Bent´s foto
Grill Turnering 2016, Bent´s foto
Grill Turnering 2016,   Bent`s foto
Grill Turnering 2016, Bent`s foto
Grill Turnering 2016,  Bent´s foto
Grill Turnering 2016, Bent´s foto
Grill Turnering 2016,  Bent´s foto
Grill Turnering 2016, Bent´s foto

Årets Grill Turnering blev afholdt i lørdags d. 23 juli.  Rigtig mange mødte op ,  – alle i strålende humør med pétanquekugler og grill Billede 3Billede 1Billedemad under armen.  Kaffe, kage og kolde drikke manglede heller ikke.  Vejret viste sig fra sin allerbedste side med sol, varme og vindstilhed.  Der blev spillet 3 kampe efter schweizersystem uden tidsbegrænsning, mens medbragte børn og hund hyggede sig i græsset.  Efter sidste kamp blev der tændt op i grillen hvor der både var plads til bøffer og snobrød.  Under spisningen blev Jan Madsen hyldet som vinder af Grill Turneringen 2016.  Jan modtog stolt det eftertragtede Grilltrofæ som han er forpligtet til at udstille, synligt for enhver i sit hjem frem til næste grill turnering om et år.

Linda

Skriv et svar