LUI PÉTANQUE REPRÆSENTERES VED DANMARKSMESTERSKABERNE 2016

IMG_0222Jette Møller og Johs. Christensen som sidste år vandt to DM sølvmedaljer og en bronzemedalje, repræsenterer igen i år Lynge ved danmarksmesterskaberne i pétanque.  Mesterskaberne afvikles på Vestfyns Pétanqueklub´s baner i Middelfart.  Torsdag d. 30.6 spilles single,  fredag d. 1.7 mix double, lørdag d. 2.7 triple og søndag d. 3.7 double. Jette og Johs er tilmeldt alle dicipliner og spiller triplen med Einar Stærk fra Brabrand.  Den stærke double fra Lynge ligger aktuelt placeret i toppen af ranglisten 2016 med Johs som nr. 8, og Jette på 12. pladsen som den aktuelt bedst placerede damespiller.  Jette  er iøvrigt ranglistevinder i damedouble 2015.  Men intet er afgjort i pétanque før sidste kugle er spillet så HELD OG LYKKE til Jette og Johs ved DM 2016.

Linda

Skriv et svar