DANMARKSSERIEHOLDET UDFORDRET

Danmarksserieholdet  Lynge 2 spillede onsdag aften d. 8. juni mellemkamp mod Gentofte 1  på Gentofes marmorbelagte pétanquebaner.  Det viste sig at være noget af en udfordring for Lynge 2  at “trille glaskugler på et marmorgulv”.  Vi tabte til Gentofte 1    6-2.  Holdet bevarede dog optimismen da 3. runde i DK4 afholdtes 2 dage senere, lørdag d. 11 juni på de samme baner i Gentofte.  Erfaringen fra mellemkampen viste sig desværre ikke at være tilstrækkelig.  På trods af holdlederens ihærdige indsats blev vi udfordret både teknisk, taktisk og konstellationsmæssigt.  Vi tabte til Jonstrup 2    1-7  og Helsingør 1   3-5.  Det lykkedes os at vinde dagens sidste kamp mod Øbro 2100    6-2.         I spidsen af DK4 ligger nu Gentofte 1 og Rødovre 1 med henholdsvis 12 og 10 point.  Helsingør 1  på 3. pladsen med 6 point.  Øbro 2100 og Lynge 2 på henholdsvis 4. og 5. pladsen med hver 5 point og på 6. pladsen Jonstrup 2 med 4 point.    3. runde spilles i Helsingør d. 13 august 2016, hvor vi skal møde Gentofte 1,  Rødovre 1 og Jonstrup 2.

Lynge 2 bestod af holdleder Erling, Tine, Kenneth, Jan, Anita, Klaus, Carsten, Jørgen J., Peter og Linda.   Tak til Kenneth for dejlig hjemmebagt jordbærtærte.  Fotos kan ses på Gentofte Petanque Clubs hjemmeside.

Linda

Skriv et svar