LYNGE OPEN 2016 INVITATION

IMG_0014LYNGE OPEN 2016 afholdes Pinse lørdag den 14. maj 2016.

Spillested: Baunesvinget 22, 3540 Lynge

Spilleform: Double med fast makker efter schweizer-systemet. Der spilles på tid ca. 45-50 minutter pr. kamp og kun turneringslederen kender den nøjagtige tid. Når tiden er gået spilles den igangværende runde færdig – ved uafgjort resultat spilles 1 runde mere. Turneringen bliver holdt på vores egne baner med plads til 36 hold, så tilmelding er først til mølle princippet.

Præmier: Der er præmier fra 1. – 4. pladsen.

Pris: Kr. 160,00 kr. pr. double inkl. te og kaffe hele dagen.

Forplejning: Igen i år vil der være mulighed for at købe store grillpølser eller kyllingebryst med salat og flütes til rimelige priser. Salg af øl, vand, vin, og kage. Mad skal forudbestilles af hensyn til indkøb. Pølse eller kylling bestilles ved tilmelding.

Tilmelding: Senest mandag den 6. maj 2016.
Turneringen afholdes i samarbejde med DPF og tilmelding sendes til Lillan Buch på e-mail lillan@lillebuch.dk

Den fulde invitation kan hentes her: Invitation Lynge Open 2016

Kørselsvejledning

Skriv et svar