DGI VINTERTURNERING 2015/16

Lynges DGI hold V2 spillede i dag vinterturneringens 2. kamp i Frederikssund.  Næsten vindstille, frost, sol og snedækkede baner samt glade pétanquespillere som ikke lod sig gå på af en smule sne og frost.  Der blev ikke givet ved dørene så især triplerne trak ud da der blev målt til millimeters retfærdighed og i øvrigt ikke spillet på tid.  Helsingør havde desværre meldt afbud men der blev spillet 3 seje runder.  Lynge var ubesejret i de 2 første runder.  I 3. runde tabte vi singlen men vandt både double og triple.   Resultat: Lynge-Frederikssund 3-0, Lynge-Ferslev 3-0, Lynge-Ølstykke2-1, Lynge-Helsingør(afbud)3-0.  Lynge ligger nu i spidsen af vinterturneringen med 16 point, ét point foran Frederikssund på 2. pladsen.                   Næste kamp spilles på hjemmebane d. 7.2  kl. 10.                                                Spilleplan og resultater kan følges på DGI´s hjemmeside under “min idræt, udøver, pétanque”, brug evt. avanceret søgning.

Fotografen fik først tid til at fotografere da alle var gået, så her er et par billeder af kolde kugler og manglende bænkevarmere…….

Linda

 

 

Skriv et svar